Repülőjegy Velence

Ha repülőjegyünk Velence Marco Polo nevű repülőterére szól, akkor 6 km távolságra landolunk a belvárostól. Innen az alábbi módokon közelíthetjük meg Velencét:


Velence transzfer: A repülőtérről a következő járatok visznek Velencébe: ACTV 4, ACTV 5 busz a velencei Piazzale Roma térig megy. ATVO Navetta Flybus repülőtérről a Mestre vasútállomásra visz. Marco Polo repülőtérről a Mestre-Velence vasútállomást és a repülőtéret összekötő ATVO AIR TERMINAL, ACTV 5, valamint ATVO FLY BUS, ACTV 15 járata.

Egyéb célállomások busszal:
Padova: mehet a padovai busz segítségével SITA service járataival. Shuttle busszal Aviano, Pordenone és Portogruaro érhető el. ATVO járat indul a repülőtérről a fő Veneto tengerparti üdülőhelyekre is. Shy a hegyi turizmus területén szervez transzfereket.
A repülőtérhez közeli vasútállomásra, a velencei-Santa Lucia pályaudvarra és a Mestre pályaudvarra menetrendszerinti buszjáratok szállítják az utasokat. A Velencei-Santa Lucia pályaudvarról a Piazzale Roma 10 perc gyalog elérhető keresztül a "Ponte della Costituzione" hídon.
Vaporettóval, vagy más néven vízibusszal is a repülőtérről a városba juthatunk a Szent Márk téren keresztül.

20 km távolságra fekszik Velence városától Treviso, a népszerű üdülőhely. Ha ide váltottunk repülőjegyet, akkor a következő módokon van lehetőségünk megközelíteni Velencét.
Az ATVO busz Velence, Mestre nevű vasútállomására érkezik, a buszok 20-30 percenként indulnak és kb. 1 óra alatt a városba visznek. A 6-os számú busz Treviso vasútállomásra érkezik kb. negyed óra alatt, és innen vasúttal mehetünk tovább.

Az óvárosban a közlekedés vízen, vagy gyalogosan oldható meg. Jellegzetes közlekedési eszközök a gondolák, vagyis a traghettók. A vízibuszok: menetrend szerinti közlekedésű ACTV járművek, ezek a vaporetto-k, mely kb. 200 fős járművek, és a kisebb motoscafo-k, valamint a vízitaxik.

Velence rengeteg gyönyörű térrel, látnivalóval, monumentális épülettel rendelkezik ezért felsorolása is nehéz lenne, és kiemelni közüle néhánya vétek. Séta során sorra felfedezhetjük ezeket a gyönyörű értékeket.

Velencei online repülőjegy foglalásához tekintse meg a repülőjegy kínálatot, valamint az akciós repülőjegyeket.
  A repülőjegy kiállítója:
   ByeFly Kft.
   2040. Budaörs, Budapesti út 93.
   Telefon: +36 30 5934403
   Fax: +36 23 415781