Repülőjegy Madrid

Madrid Barajas nemzetközi repülőtér 13 km-re található észak-keletre Madridtól. A madridi metróval könnyen megközelíthetőek az 1, 2, 3, és 4-es terminálok.


Ha repülőjegye a spanyol nagyvárosba szól, akkor az alábbi transzfer szolgáltatásokkal juthat el a repülőtérről a városba.

Madrid reptéri transzfer:
Madridból számos lehetőség van eljutni a Barajas repülőtérre. Ezek a következők: Aerocity, AresMobile, Autóbusz, Autókölcsönző, Metro, és a Taxi.
Aerocity: egy speciális háztól házig taxi szolgáltatás, garantáltan legfeljebb 3 megállója van a városba tartó úton. Ára kb. 7 € / fő.
AresMobile előre foglalható és így a sofőr az érkezési oldalon fog várni minket.
200-as busszal: a 2-es terminál és az 1-es terminál előtt halad el az Avenida de America megállóig. Itt metróra szállhat. 6:00-11:30-ig 15-20 percenként, míg hétvégén és ünnepnapokon 7:00-11:30-ig közlekednek. Jegyet, napijegyet, hetijegyet a "Metrobus" napilap üzletekben, "estancos"-ban, vagy trafikokban és metróállomásokon lehet vásárolni.
Metróval: Madrid Barajas repülőtérre a metróállomásokról 5 percenként indulnak a szerelvények 6:00-2:00 között. A Nuevos Ministerios metróállomás Madrid központjában van, a menetidő mindössze 12 perc. A Madrid Tourist utazási igazolvánnyal minden metró-, busz-vagy elővárosi vasúton utazhatunk, mind benne van az árban és mindössze 5 €.

Madrid helyi közlekedése:
Madrid két távolsági pályaudvara a Charmartin, Madrin északi részen. A népszerű Lisszabon-Madrid éjszakai vonat indul ezen az állomáson. Az Atocha pályaudvar a város délkeleti szélén található, ahonnan dél-és nyugat-Spanyolországba indulnak a vonatok.
Az AVE és Alvia gyorsvonat Madrid és Sevilla között is közlekedik.
Metroval körülbelül 40 perc a belváros.
Madrid Metro gyors, hatékony, tiszta, biztonságos és olcsó. 6:30-tól 1:30-ig közlekedik.
A helyi autóbusz-hálózatot az EMT Madrid által üzemeltetett buszok képezik, amelyek 6-tól éjfélig közlekednek.
Kapható 10-kedvezményes utazásra szóló jegy, ami minden metróállomáson vagy információs bódéban kapható, és fel lehet használni metróra, vagy buszra is. Ha sokat kíván utazni metróval vagy autóbusszal, akkor Tourist Travel Passt (Abono Transportes Turístico) érdemes vásárolni, amely lehetővé teszi a korlátlan utazást. Ezen belül 1, 2, 3, 5 vagy 7 napra szóló jegyek léteznek.

Madrid Vision buszok: városnéző emeletes buszok két útvonalon működnek: a történelmi Madridban, ami a város központja és a modern Madridban.

Madrid néhány látnivalói:
Puerta de Europa/ Európa kapuja
Plaza Mayor
Debod ősi egyiptomi templom
Bikaviadal aréna
Alcalá kapu
Faunia állatpark

Madridi online repülőjegy foglalásához tekintse meg a repülőjegy kínálatot, valamint az akciós repülőjegyeket.
  A repülőjegy kiállítója:
   ByeFly Kft.
   2040. Budaörs, Budapesti út 93.
   Telefon: +36 30 5934403
   Fax: +36 23 415781